header

Despre autor

Ma numesc Giorgiana Cătunescu sunt asistent la USAMV Cluj, Facultatea de Agricultură, Departamentul I Științe tehnice și științele solului, şi mă ocup de laboratoarele de Operaţii unitare, Utilaje în industria alimentară I și II şi Exploatarea utilajelor în industria alimentară I și II.

Sunt titular de disciplină la Marketing, Contabilitate şi analiză economică pentru specializările Agricultură, Montanologie și Exploatarea mașinilor și utilajelor pentru agricultură și industria alimantară și Administrarea financiară a afacerilor în agroturism pentu masterul Managementul resurselor naturale și agroturistice.

Sunt doctor în Biotehnologii. Având în vedere dubla mea specializare atât inginer diplomat  în industria alimentară cât şi economist am încercat să găsesc o temă de doctorat care să îmbine noile tehnologii de procesare şi conservare a alimentelor cu beneficiile economice ce pot deriva din acestea. Astfel m-am oprit la utilizarea radiaţiilor ionizante în industria alimentară, domeniu pe care abia încep să-l aprofundez.

În concluzie, am considerat oportună crearea acestui site ca mijloc de informare pentru toţi potenţialii consumatori de alimente tratate cu radiaţii ionizante. 

 

 

Calendar

appointment scheduling - by BookFresh
Guestbook
Vă rog să adăugați un comentarii mai jos!